divendres, 10 d’agost del 2012

Wanaka i Queenstown

Les dues ciutats són a la vora d'uns llacs, tenen estacions d'esquí a prop i són les capitals dels esports d'aventura de tot el país. Doncs nosaltres no vam fer res de tot això. A Wanaka ens vam endinsar a la vall que porta al parc nacional Mount Aspiring. És una vall imponent i força llarga on, després de fer una vintena de km per grava vam fer una excursió a la vora d'un riu per anar a veure una glacera. La caminada es diu Rob Roy Track, es fa bé amb quatre hores (anar i tornar) i val molt la pena si vols creuar un swinging bridge, travessar un bosc típic neozelandès i acabar veient una glacera.


Però abans de trobar l'aparcament per començar la caminada, vam haver de travessar nou fords amb la caravana. Tenim el vídeo d'un d'ells. Ocupa 30 Mb, és bastant, però si la vostra connexió és ràpida, mireu-lo que veureu una conductora agressiva al volant!


A Queenstown vam fer el turista, vam anar de compres, vam passejar pel centre, vam dinar de restaurant (l'única vegada en un mes!) a The Cow, per cert, molt bo. El centre és ple de botigues i restaurants i, tot i que no està tan enllaunada dins d'na vall, ens va recordar Andorra. Podrien ser perfectament ciutats agermanades. També vam descobrir l'interès que tenen els seus ciutadans pel frisby: molta gent hi jugava als jardins de la ciutat. El funcionament del joc recorda al del golf: els jugadors han de col·locar el frisby dins d'una mena de canasta que està molt lluny, i es tracta d'anar-s'hi acostant amb llançaments successius, ara un jugador, ara l'altre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada