dimarts, 7 d’agost del 2012

West Coast

Des de Westport fins a Haast hi ha una carretera que ressegueix bona part de la costa oest de l'illa sud. La ciutat que queda més al nord és Westport, on val la pena visitar l'escullera que rep la força increïble de les onades, així com també prendre vistes des del far.


També és interessant visitar la colònia de foques a Cape Foulwind. No ens pensàvem pas veure cap foca, però la nostra sorpresa va ser veure-les totes esteses prenent el sol a les roques o intentant perseguir les gavines.


Al vespre vam dormir al costat de la carretera, en una zona de picnic amb unes vistes espectaculars. Aquesta és la vista que teníem des de la finestra de la caravana, va ser l'únic moment que vam apartar l'estelada, per poder fer la foto, i fins que es va fer fosc.


No val la pena visitar Greymouth, les activitats que ofereix la ciutat no són gaire interessants, és una ciutat grisa, com el seu nom indica. A la següent parada, Hokitika, vam visitar un taller de joies de Jade, un mineral molt preuat de color turquesa que es troba a les lleres dels rius de la regió. Vam provar d'agafar aquestes pedres en un llac proper, però al vespre ja eren grises, quina decepció! Haurem d'estudiar millor com distingir el jade d'una pedra tirant a verda.


Al vespre vam dormir en un camping just al costat d'un camí on hi havien glowworms (cuques de llum), impressionant! És l'unic lloc on no et fan pagar per veure-les, i estan a dos minuts caminant de la carretera. Llàstima que les fotos no queden gens bé amb les nostres càmeres: sense flash no es veu res, i amb flash no es veuen les cuques de llum. Que en feia, de temps, que no vèiem aquests animals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada